Deurpuzzels op maat

Zomaar een deur in de Lage Landen, versierd met een uniek concept: een exclusieve, op maat gemaakte deurpuzzel, in dit geval een themapuzzel van 49×49 vakjes, als kerstcadeau gemaakt voor mijn naaste familie, afgedrukt op A1-formaat, dubbel symmetrisch voor een mooi decoratief resultaat, met een uniek oplossingswoord en bovenal: gemaakt met liefde voor het vak en niet met een volautomatisch computerprogramma dat eenheidsworst aflevert. Op 732 woorden zijn er ongeveer 50 themawoorden: Favoriete groep/atleet/auteur van x, Zoon/dochter van y, Lievelingsgerecht van z, Huisdier van x, Vervelende buurman van y, Werkgever van z, enz. Doe daar nog wat regionale woorden en zelfs wat dialect bij en je krijgt een volstrekt uniek resultaat.
Uiteraard niet alleen voor (toilet)deuren, maar ook voor op de muur (al dan niet ingekaderd), aan het raam of gewoon op tafel, voor partner, familie, vrienden of collega’s.
Posterformaten A0/A1/A2/A3. Uiteraard is ook een Zweedse puzzel perfect mogelijk.

Published by Crossworld Communication

Crosswords - translation - copywriting - photography

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: