Zwoegwoord 61

Een erg moeilijk kruiswoordraadsel voor wie iets wil bijleren. Veel plezier! Mijn excuses voor het lange wachten, maar ik was de afgelopen weken bezig met de ontwikkeling van een app, Sisiban genaamd, voor fans van logische spellen, een beetje Binero-meets-mijnenveger. Wie beschikt over een iPhone, iPad of Mac kan deelnemen aan de betatest die nog even zal lopen. Klik op deze link, installeer TestFlight en spelen maar! De app is uiteraard nog niet helemaal klaar. We focussen nu op spelplezier, gameplay en het spelniveau. Opmerkingen zijn uiteraard meer dan welkom. Dat kan ook via TestFlight.

Klik hier voor meer informatie i.v.m. woordkeuze e.a.

2 verticaal

Wil je een melding krijgen wanneer er een nieuwe puzzel (of nieuwsbericht) gepubliceerd wordt? Schrijf je dan in via dit formuliertje.


Klik op de categorieën hieronder om per puzzeltype verder te puzzelen. Alle puzzels zijn met liefde gemaakt. Ook de ‘oudjes’ wachten op jou!

Published by Crossworld Communication

Crosswords - translation - copywriting - photography

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: