Puzzels op maat

AANBIEDING! 30% KORTING OP DE EERSTE PUZZEL! VERMELD “CODE 30%” BIJ DE BESTELLING!

De specialiteit van het huis! Puzzels op maat zijn een uitstekend middel om klanten/leden/personeel/familie mee te verrassen, want de raadsels krijgen een thema en/of lokale inhoud mee, wat erg geapprecieerd wordt door de invullers. Ze vormen een enorme verrijking voor een ledenblad, reclamefolder, bedrijfsbrochure, personeelskrantje, poster, nieuwsbrief of website. Een themapuzzel kan al vanaf 65 euro. Kijk hieronder voor een virtueel en enkele gedrukte voorbeelden.

Virtueel voorbeeld
Een federatie van bierbrouwers wil in haar nieuwsbrief/e-krantje een online puzzel zetten. Dan is een Zweedse puzzel zoals deze een goede oplossing. In deze kleine puzzel staan maar liefst tien woorden die met bier te maken hebben. Wie de puzzel wil proberen, vindt de ‘ij’ onder de puzzel. Bij correcte invulling word je weggeleid naar een andere pagina.

Voorbeeld 01

Puzzel voor familie, vrienden, partner…

Themapuzzel afgedrukt op A1-formaat, dubbel symmetrisch voor een decoratief resultaat. 50 themawoorden op 732. Favoriete groep/atleet/auteur van x, Zoon/dochter van y, Vervelende buurman van z, enz. Doe daar nog wat regionale woorden en dialect bij en je krijgt een volstrekt uniek resultaat voor je partner, familie, vrienden of collega’s.
Formaten A0/A1/A2/A3/A4.

Voorbeeld 02

Kruiswerkkrant (NL)

Kruiswerk, een ledenvereniging voor betaalbare aanvullende zorgverzekering, kraamzorg en thuiszorg, is een trouwe klant. De puzzels bevatten woorden die met de Achterhoek/Liemers plus de thematiek van Kruiswerk te maken hebben. Er valt ook steeds een mooie prijs te winnen.

Voorbeeld 3

Kerkbladen (NL)

Elke maand biedt De Zalige Zalm, een erg bijdetijds bureau voor geloofscommunicatie, aan honderden katholieke en protestantse parochies o.a. een religieus getinte puzzel van mijn hand aan. Een themapuzzeltje van dit formaat kan al vanaf 65 euro, opmaak inbegrepen.

Voorbeeld 4

UZ-magazine (B)

Ook UZ-magazine van het Universitair Ziekenhuis van Leuven doet beroep op mijn diensten voor puzzels met medische termen, ziekenhuisafdelingen, enz, samen met enkele leuke sudoku’s als bladvulling.

Voorbeeld 05

Slim Magazine (B)

Voor het personeelsblad Slim Magazine van Sligro-ISPC/Java Foodservice maak ik elk trimester een Zweedse puzzel, woordzoeker of klassiek kruiswoordraadsel met gastronomie en koken als thema. Het personeel kan ook een leuke prijs winnen.

Voorbeeld 06

Logische maatpuzzels…

Ook logische puzzels zoals logigrammen zijn perfect op maat te maken. De voorbeeldpuzzel hiernaast komt uit een publicatie die verscheen in april 2020 tijdens de eerste lockdown. Vandaar de titel “Blijf in uw kot!” naar de uitroep van de toenmalige federale minister van Volksgezondheid.

Andere oude en huidige themaklanten zijn gemeentebesturen (bv. Geraardsbergen, Antwerpen, Leuven), Het Davidsfonds, politici, toeristische en cultuurdiensten (bv. UiT in Leuven, A Magazine), het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, Mora, Ethias, Unilever, Electrabel, Yunomi, Ad van Geloven, De Tijd (eindejaarspuzzel), VTM (puzzel over ‘Familie’), enz.