Online puzzling

Laatste nieuwe puzzels/Latest puzzles in Dutch
Non-Dutch puzzles in the red square below.

LISTS OF NON-DUTCH PUZZLES.
Click on the links hereafter.
TRANSLATION PUZZLES FRENCH-ENGLISH/ENGLISH-FRENCH
INTERNATIONAL ENGLISH PUZZLES
GREEK TRANSLATION PUZZLES TO AND FROM EN/FR/SP

Most puzzles are in Dutch, yet you will find plenty of translation and International English crosswords. For best results, use a PC, laptop or tablet. I am still working on a way to improve the experience on smartphones.

Gebruik bij voorkeur een pc/laptop of een tablet. Op een smartphone lukt het meestal ook wel door de puzzel te verkleinen. Wanneer de puzzel vergroot is en de omschrijvingen niet meer (helemaal) leesbaar zijn, verschijnt er automatisch een zwarte omschrijvingsbalk met rode letters. Verder wijst de onlinepuzzel zichzelf uit. Invullen is kinderspel. De moeilijkheidsgraad van de puzzels varieert van gemiddeld tot heel moeilijk. Er is al genoeg eeneidsworst op de wereld. Voor de puzzels op deze website is het de bedoeling om je grijze cellen te gebruiken en desnoods dingen op te zoeken. Puzzelen zou mensen slimmer moeten maken. Door op automatische piloot steeds weer dezelfde woorden in een andere volgorde in te vullen lukt dat niet.


Klik op het menu hieronder voor een lijst van alle puzzels in die categorie.
Click on the menu below for all puzzles in that category.


Krijg je graag bericht van elke update, zodat je kan zien welke puzzel is verschenen? Vul dan dit formuliertje even in. Deze informatie wordt op geen enkele manier met derden gedeeld. Uitschrijven kan door op de link in de e-mail te klikken.


Fan van mijn puzzels? Een PayPal-gift houdt deze pagina gratis! De kosten om dit project te verwezenlijken waren namelijk niet min. Klik op de “$$$$$ doneren”-afbeelding en je wordt doorgestuurd naar de site van PayPal. Een PayPal-rekening is niet nodig.
Hartelijk dank bij voorbaat!